سلام
سلام همراهان گرامی طاعات قبول ان شالله
این ماه مارو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارین.
عاقبت بخیر بشین به حق علی ع
- ۴ نظر
- ۱۸ خرداد ۹۵ ، ۲۲:۱۴
- ۴۳۷ نمایش
سلام همراهان گرامی طاعات قبول ان شالله
این ماه مارو از دعای خیرتون بی نصیب نگذارین.
عاقبت بخیر بشین به حق علی ع
از علامه حسن زاده آملی پرسیدند:
آدرس امام زمان (علیه السلام)کجاست؟
کجا می شود حضرت را پیدا کرد؟
ایشان فرمودند:آدرس حضرت در قرآن کریم آیه آخر سوره قمر است که می فرماید:
فی مقعد صدق عند ملیک مقتدر
هرجا که صدق و درستی باشد،هر جا که دغل کاری و فریب کاری نباشد،هرجا که یاد و ذکر پروردگار متعال باشد، امام زمان (علیه السلام) آنجا تشریف دارند.
توصیههاى اخلاقى امام صادق علیه السّلام به پیروان خود
[1] از اسماعیل بن جابر رسیده است که امام صادق علیه السّلام این نامه را به اصحاب خود نوشت و به آنها دستور داد این نامه را به یک دیگر بیاموزند و در آن درنگ کنند و آن را بررسى کرده به کارش بندند، آنها هم هر یک نسخهاى از آن را در نماز خانه منزل خویش نهاده بودند و هر گاه نمازشان به پایان مىرسید در آن مىنگریستند.
اسماعیل بن مخلّد سرّاج گفته است: این نامه از سوى امام صادق علیه السّلام به اصحابش فرستاده شد:
به نام خداوند بخشاینده مهربان، از پروردگارتان عافیت بطلبید و در صدد یافتن آرامش، وقار و سکینه باشید. شرم و حیا را در پیش رو گیرید و از آنچه نیکوکاران پیشین شما کناره بگیرید، با اهل باطل مدارا کنید و ستم آنان را بر خویش تاب آورید. مبادا با آنها درافتید و ستیزه کنید، و در مجالست و آمیزش و گفتگو با آنها میان خود و خدا دیندار باشید، و به هنگام همنشینى و آمیزش و گفتگوى با ایشان که گریزى از آن نیست تقیّه در پیش گیرید که خداوند به شما دستور داده آن را در پیوند با آنها به کارش بندید. هر گاه به همنشینى با آنها مجبور شدید بىگمان شما را خواهند آزرد و در چهره آنها زشتى خواهید یافت، و اگر خداوند شرّ آنها را از شما دفع نکند به شما یورش مىآورند.
دشمنى و بدبینى که در سینه خود نسبت به شما دارند بیش از آن است که آشکار مى کنند.
مجالس شما و آنها یکى است ولى جان شما و آنها از یک دیگر جداست و با هم أنس نمىگیرد. شما هرگز دوستشان نخواهید داشت و آنها نیز شما را دوست ندارند ولى خداوند شما را با نمودن راه حق گرامى داشته و نسبت بدان آگاهیتان بخشیده است ولى آنان را شایسته حق قرار نداده است. با آنها مدارا کنید و نسبت بدیشان صبر در پیش گیرید، و این در حالى است که آنان با شما سر سازش و شکیبایى ندارند. نیرنگ آنها اندیشههاى شیطانى است که از یک دیگر مىگیرند و به یک دیگر مىدهند.
همانا دشمنان خدا اگر بتوانند شما را از حق باز مىدارند ولى خدا شما را از آنان حفظ مىکند، پس تقواى خدا در پیش گیرید و زبانتان را جز به خیر مگشایید.
بهشت کافی:ترجمه روضه کافی ص31
سلام
از همه دوستانی که به ما سر میزنن تشکر میکنم و التماس دعای مخصوص دارم
دعامون کنین شاید به لطف نفس های پاک شما بهبودی حاصل بشه ان شالله
حقیقت انتظار و ظهور و قیام قائم آل محمد(ص)
یکی از بطون معانی ظهور آن است که واجبات را انجام دهی و از محرمات اجتناب کنی و کسب حلال داشته باشی و سیما و چهره انسانی ظاهری در مرد را با محاسن و در زن را با چادر حضرت فاطمه علیها السلام حفظ کنی تا به صورت انسانی محشور شوی و با خلق محبوبت دلسوز و مهربان باشی و مقدس عاقل باشی که سخریه مردم نشوی.
آزاده باش و دلداده باش -
فرزانه باش و جان باخته باش -
با همه باش و بی همه باش -
آشنای همه باش بیگانه باش -
حاضر و شاهد باش و ناظر و غائب باش- در جمع باش و با احدی مباش -
دلسوز خلق خدا باش در عین حال از آنان ترس داشته باش
که وسواس خناس فراوانند که در ظاهر منتظر مولایند و اشک تمساح می ریزند ولی بوقتش دجالی سامری گوساله پرستند-
لذا آنکه خلق را آفرید به رسولش در دو سوره فلق و ناس از شر خلق تحذیر نمود چونکه خلق حد دارد و حد شر است البته در منظر اعلای اهل توحید از آن جنبه که خلق وجود دارند که وجود مساوق با حق است خیر است که از نکو جز نکویی ناید - پس درست دریاب که شهود و غیبت حضرت حجت (عج) به چه معنا است که با همه است ولی بی همه است.
ای عاشق سبیل انتظار بدان که قرآن جفر جامع است که بنیه محمدیه (ص) به انزال دفعی یکبارگی گرفت و حاوی همه ۷۳ حرف اسم اعظم الهی است که حضرت صاحب نفس مکتفی ۷۲ حرف آن را برای نفوس شیق به کمال تجلی می دهد پس یکی از بطون معانی انتظار خودش را نشان می دهد که مراد از انتظار ظهور آن حروف عالیات برای کمل است برآن باش که استعداد و قابلیت پذیرش آن حروف اسم اعظم را بدست آوری که دهش و هدایا و تحف ذاتی و اسمایی به اندازه سعه وجودی هر شخصی است که از جدول و سر و حصه وجودی خود می گیرد. پس ای عزیز آب کم جوی تشنگی آور بدست تا بجوشد آبت از بالا و پست.
خلاصه آنکه انتظار و ظهور و قیام قائم آل محمد (عج) را در خودت جستجو کن و خلاصه ببین کجایی هستی پس قائم باش و دائم باش که او هم قائم است و هم دائم.
شاخه طوبی استاد صمدی آملی